Λαϊκή Τράπεζα: Νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2006 20:27

Τελική ετησιοποιημένη μεικτή απόδοση 4,5% για καταθέσεις σε ευρώ και 6,5% για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ, παρουσίασε το τρίτο προϊόν της σειράς σύνθετων καταθετικών προϊόντων «Laiki Guaranteed Ευρώ Δολάριο Σταθερό ΙΙΙ» της Λαϊκής Τραπέζης, το οποίο λήγει σήμερα.

Στο πλαίσιο διαρκούς προσφοράς εναλλακτικών επενδυτικών προτάσεων που εγγυώνται το 100% του αρχικού κεφαλαίου, η Λαϊκή εμπλούτισε την ομάδα προϊόντων Laiki Guaranteed με το «Laiki Guaranteed Ευρώ Δολάριο Σταθερό IV».

Πρόκειται για μια εξάμηνη κατάθεση σε ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ, της οποίας η απόδοση συνδέεται με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου.

Ειδικότερα, αν η ισοτιμία διατηρηθεί για όλη τη διάρκεια ισχύος του προϊόντος εντός εύρους διακύμανσης 10%, η ετησιοποιημένη μεικτή απόδοσή του θα διαμορφωθεί σε 8% για καταθέσεις σε ευρώ ή σε 13% για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ.

Σε περίπτωση που η ισοτιμία υπερβεί οποτεδήποτε το προκαθορισμένο εύρος (10%), ο πελάτης λαμβάνει στη λήξη της κατάθεσης μόνο το αρχικό του κεφάλαιο.

Το νέο σύνθετο καταθετικό προϊόν διατίθεται χωρίς προμήθεια εισόδου, με ελάχιστη αξία συμμετοχής τα 10 χιλ. ευρώ ή 10 χιλ. δολάρια ΗΠΑ.

Το «Laiki Guaranteed Ευρω Δολάριο Σταθερό IV» θα διατίθεται στο κοινό κατά σειρά προτεραιότητας από σήμερα έως και τις 13 Ιανουαρίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΡ



Σχολιασμένα