Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2006 18:02
UPD:18:05

VIVERE Α.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας την 17/01/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 304 στο Χαλάνδρι, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού. 2. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ' αυτών. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν-μέσω του χειριστή τους-και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 304, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα ως άνω γραφεία της εταιρείας. Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 304, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα ως άνω γραφεία της εταιρείας.

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Α.Β.Ε.Ε.

Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/01/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00, στην έδρα της εταιρίας στο 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αλλαγή της Έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού. Στη Γενική Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα 'Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρίας, 14ο χιλ. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, Τ.Θ.445, 57001, Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκοντα

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Α.Β.Ε.Ε.

ι στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (πλατεία Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17, Αθήνα). Η ενδεχόμενη εκπροσώπησή τους θα αποδεικνύεται με την προσκόμιση απλής σχετικής πρωτότυπης επιστολής.

ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 27/01/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρείας (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι Αττικής 151 25), με θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή έδρας της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού. 2. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.. 3. Κωδικοποίηση καταστατικού. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ. κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, οφείλουν: Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (οδός Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι Αττικής 151 25), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης. Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (οδός Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι Αττικής 151 25), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης. Εάν, τέλος δεν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας (οδός Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι Αττικής 151 25) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως και με τήρηση της ίδιας προθεσμίας να καταθέσουν στην Εταιρεία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ALFA ALFA ENERGY A.B.E.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 31/01/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην έδρα της εταιρείας , Παραλία Ασπροπύργου, με θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με κεφαλαιοποίηση οφειλών της Εταιρείας προς τρίτους, με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση. 2. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί κεφαλαίου της Εταιρείας. 3. Αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας. 4. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού περί εταιρικής επωνυμίας. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας οφείλουν να καταθέσουν στην έδρα της Εταιρείας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής, πέντε (5) μέρες πριν από την ορισθείσα για την συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, την σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε. Τα ίδια ως άνω έγγραφα μπορούν να καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα και υποβάλλουν στην Εταιρεία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσιά τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΚΤΕΡ



Σχολιασμένα