ΓΓΚ: Ανάκληση κοτσαδόρων για Suzuki Grand Vitara

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006 16:25

Στην ανάκληηση κοτσαδόρων που τοποθετούνται στα νέα Suzuki Grand Vitara 1.6 & 2.0L ως αξεσουάρ μετά την πώληση, προχωρά η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.

Η ανάκληση αφορά τα σετ κοτσαδόρων που έχουν τοποθετηθεί σε 95 οχήματα, στα οποία είναι πιθανό να παραμορφωθούν οι βίδες στήριξης του κοτσαδόρου κατά τη σύσφιξή τους, με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση της αντοχής συγκράτησης του κοτσαδόρου στο αμάξωμα.

Η εταιρεία εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ ενημέρωσε με προσωπικές επιστολές τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στην κατοχή της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα για την ανάλογη επιδιόρθωση (αντικατάσταση των βιδών, που συγκρατούν τον κοτσαδόρο στο αμάξωμα), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 9988168.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα