Χ.Α. - Γενικές Συνελεύσεις

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006 18:32

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. *

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 30/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρείας, οδός Μενεξέδων αρ. 6, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μεταβίβαση ομολογιακού δανείου της ΑΙΑΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Εταιρεία και τροποποίηση όρων αυτού. 2. Μεταβίβαση της αρμοδιότητας για την έκδοση και τροποποίηση όρων Ομολογιακών Δανείων από τη Γενική Συνέλευση στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003. 3. Τροποποίηση των άρθρων 15, 20 και 24 του καταστατικού της εταιρείας. Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης τις Βεβαιώσεις Δέσμευσης των μετοχών τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Κ.Α.Α., στο Ταμείο της Εταιρείας (Μενεξέδων 6, Κηφισιά). Μέχρι την ημερομηνία αυτή, πρέπει να υποβληθούν στην Εταιρεία και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 3/2/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στα γραφεία της εταιρίας στις Αχαρνές Αττικής, επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 95, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξειδίκευση των όρων εκδόσεώς του. 2. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας σε νέους τομείς και κλάδους δραστηριότητας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού. 3. Επικαιροποίηση του Καταστατικού σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε την 15.12.2004 από το Διοικητικό Συμβούλιο σε υλοποίηση προγράμματος stock option. 4. Eπικύρωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Ιδρυση θυγατρικών εταιριών στο εξωτερικό και παροχή εξουσιοδότησης για την σύσταση αυτών. 7. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην κατά τα άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, είτε μέσω του χειριστή τους παραλαμβάνοντας από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, είτε με δήλωσή τους προς το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και τη λήψη της σχετικής βεβαίωσης δέσμευσης των μετοχών τους, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη σύγκληση της εν λόγω Τακτικής Γενικής Συνέλευσης οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι’ αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της εταιρίας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους. Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε οποιαδήποτε ανώνυμη Τραπεζική εταιρία και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί ως και τα τυχόν σχετικά έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στα ως άνω γραφεία της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης. Στην περίπτωση και μόνον που δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής των νέων μετοχών της εταιρίας που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, συνεπεία της συγχωνεύσεως με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. και UNIKID HELLAS A.E. μεταξύ των δικαιούχων μετόχων των τριών ως άνω εταιριών, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρίας που δικαιούνται νέες μετοχές βάση της καθορισθείσας από το Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως σχέσης ανταλλαγής, όπως δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών που σήμερα κατέχουν και απευθυνθούν στα ως άνω γραφεία της εταιρίας προκειμένου να λάβουν βεβαίωση για τον αριθμό των επιπλέον μετοχών που δικαιούνται, την οποία οφείλουν να καταθέσουν σύμφωνα με τα ανωτέρω πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης στο Ταμείο της εταιρίας, προκειμένου να συνυπολογισθεί και ο εν λόγω αριθμός μετοχών τους κατά τη νόμιμη συμμετοχή τους σε αυτήν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα