Συνεργασία Cosmote-Alpha Bank

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2001 18:25

Συμφωνία συνεργασίας συνήψε η COSMOTE με την ALPHA BANK και τη ΔΕΛΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας τη δυνατότητα να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους 24 ώρες το 24ωρο από το εκτεταμένο δίκτυο Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ΑΤΜ) της Τράπεζας, μέσα από ειδική εφαρμογή που ανέπτυξε η ΔΕΛΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.

Η διαδικασία της ανανέωσης μέσω των ΑΤΜ είναι εξαιρετικά απλή, αφού χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό κάρτα της ALPHA BANK, οι πελάτες της COSMOΚΑΡΤΑ που διατηρούν λογαριασμό καταθέσεων στην ALPHA BANK μπορούν να επιλέξουν από το "μενού" επιλογών την ανάλογη εντολή, να προβούν στην αγορά του χρόνου που επιθυμούν και στη συνέχεια να λάβουν εκτύπωση της απόδειξης, στην οποία θα αναγράφεται ο Κωδικός Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας.

Η ALPHA BANK χρεώνει το λογαριασμό του κατόχου με το ανάλογο ποσό σε πραγματικό χρόνο. Οι διαθέσιμες επιλογές για αγορά χρόνου ομιλίας είναι 2.500 δρχ, 5.000 δρχ και 10.000 δρχ, ενώ σημειώνεται ότι για αγορά χρόνου ομιλίας αξίας 10.000 δρχ. δίνεται δώρο επιπλέον χρόνος ομιλίας αξίας 1.000 δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα