Συγχωνεύονται Ιατρικό Αθηνών και Παλαιού Φαλήρου

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2001 19:34

Σε συγχώνευση προχωρούν οι δύο εισηγμένες εταιρείες του Ομίλου Γ. Αποστολόπουλου, τo Ιατρικό Αθηνών και τo Ιατρικό Αθηνών Κλινική Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με σημερινή επιστολή του Ιατρικού Αθηνών προς το δ.σ. του ΧΑΑ, τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Ιατρικό Αθηνών, Ιατρικό Αθηνών Κλινική Παλαιού Φαλήρου και Ιδιωτική Κλινική Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πειραιά-Ιασις, κατά τις συνεδριάσεις τους στις 19/4/2001 αποφάσισαν να προτείνουν στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τους τη συγχώνευση των παραπάνω εταιρειών με απορρόφηση των δύο τελευταίων από την πρώτη και με ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού την 31/12/2000.

Η εταιρία που θα προκύψει μετά τη συγχώνευση, όπως υπογραμμίζεται στην επιστολή, αναμένεται να εμφανίσει σημαντική βελτίωση των οικονομικών της δεικτών.

Η σχέση ανταλλαγής των μετοχών που έχει αποφασισθεί από τα δ.σ. των εταιρειών και θα προταθεί στις γενικές τους συνελεύσεις, είναι η εξής: Μία μετοχή της απορροφούσας εταιρείας Ιατρικό Αθηνών θα ανταλλάσσεται με 1,059 μετοχές της εταιρείας μετά τη συγχώνευση, μία μετοχή της απορροφούμενης εταιρείας Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου θα ανταλλάσσεται με 0,678 μετοχές της εταιρείας μετά τη συγχώνευση και μία μετοχή της απορροφούμενης εταιρείας Ιασις θα ανταλλάσσεται με 0,587 μετοχές της εταιρείας μετά τη συγχώνευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα