Συνεργασίες στην αγορά των Βαλκανίων «ανιχνεύει» η ΚΡΙ - ΚΡΙ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006 13:44

Σε προχωρημένες διερευνητικές επαφές για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Βουλγαρίας, εν όψει μάλιστα και της ένταξής της χώρας στην ΕΕ, βρίσκεται η διοίκηση της ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Ανάλογες επαφές πραγματοποιεί και σε άλλες βαλκανικές αγορές, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της βορειοελλαδικής επιχείρησης, Παναγιώτης Τσινάβος.

Ειδικότερα, για τις επαφές στη Βουλγαρία, ο κ. Τσινάβος επισήμανε ότι αυτή την περίοδο εντείνονται οι διαπραγματεύσεις με τοπική εταιρία για τη σύναψη συνεργασίας που θα αφορά στην πώληση παγωτών της ΚΡΙ-ΚΡΙ στην βουλγαρική αγορά. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι το θέμα του Βούλγαρου συνεργάτη θα έχει οριστικοποιηθεί το Μάρτιο. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία Κρι-Κρι, που εδρεύει στις Σέρρες, εξάγει ήδη γιαούρτια στη βουλγαρική αγορά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Τσινάβο, απώτερος στόχος είναι η εταιρεία να δημιουργήσει στα Βαλκάνια δίκτυο διανομής, προωθώντας επώνυμα προϊόντα της.

Σχετικά με τα οικονομικής της μεγέθη, οι πωλήσεις της ΚΡΙ-ΚΡΙ το 2005 υπολογίζονται σε 24 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 13,5%, με αντίστοιχη μεταβολή και στην κερδοφορία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΡΙ



Σχολιασμένα