d.d. Synergy Hellas: Εγκατάσταση SAP σε έξι εταιρείες

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006 18:37

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα έργα εγκατάστασης του λογισμικού SAP στις εταιρίες Creta Farm, Παπουτσάνης, Landis and Gyr, Eυρωχαρτική, Fresh Gourmet, όμιλος Ideal και Epsilon Outfitting από την εταιρεία πληροφορικής d.d. Synergy Hellas.

Στην Creta Farm τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι αυτά της οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης αποθηκών & προμηθειών, διαχείρισης παραγωγής, κοστολόγησης, ποιοτικού ελέγχου, συντήρησης εγκαταστάσεων και διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Real Consulting.

Στην εταιρεία Παπουτσάνης τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι αυτά της οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης αποθηκών και προμηθειών, διαχείρισης παραγωγής και κοστολόγησης.

Στην πολυεθνική Landis and Gyr τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι αυτά της οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης αποθηκών & προμηθειών, διαχείρισης παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, συντήρησης εγκαταστάσεων και κοστολόγησης. Ήδη έχει ξεκινήσει και επόμενη φάση υλοποίησης με την εγκατάσταση της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας.

Στην Ευρωχαρτική τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι αυτά της οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης αποθηκών και προμηθειών, διαχείρισης παραγωγής, κοστολόγησης και διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών.

Τέλος στην Fresh Gourmet τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι αυτά της οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης αποθηκών και προμηθειών, κοστολόγησης και διαχείρισης παραγωγής ενώ στην περίπτωση των εταιρειών όμιλος Ιdeal και Epsilon Outfitting εγκαταστάθηκε το λογισμικό mySAP All-in-One.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα