Έγκριση προμηθειών για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Κατακύρωση αποτελεσμάτων δημοπρασίας για το κτιρίο διοικητηρίου στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2006 14:13

Την έγκριση σκοπιμότητας για την προμήθεια έξι συστοιχιών συσσωρευτών, για κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών των υποβρυχίων κλάσεως 209 του Πολεμικού Ναυτικού, υπέγραψε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας. Οι συστοιχίες συσσωρευτών υποβρυχίων αποτελούν το κύριο στοιχείο για την πρόωση τους. Η απαιτούμενη πίστωση για την υλοποίηση της προμήθειας ανέρχεται στο ύψος των 22.000.000 ευρώ.

Ο κ. Μιχαλολιάκος υπέγραψε επίσης την έγκριση σκοπιμότητας για αντικατάσταση /αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας πτήσεων σε τέσσερα ελικόπτερα τύπου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού. Η απαιτούμενη πίστωση για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται στο ύψος των 4.000.000 ευρώ.

Τέλος, ο κ. Μιχαλολιάκος ενέκρινε την κατακύρωση αποτελεσμάτων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου κατασκευής κτιρίου διοικητηρίου και αποθηκών στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας. Η δημοπρασία διεξήχθη με ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν δεκαπέντε εταιρείες. Η απαιτούμενη πίστωση για την εκτέλεση των εργασιών αυτών ανέρχεται στο ύψος των 1.115.714 ευρώ και το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρθηκε από την μειοδότρια εταιρεία ήταν της τάξεως του 41,68%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα