Νομ. Πειραιά: Προσωρινό κλείσιμο σούπερ μάρκετ στη Σαλαμίνα

Λόγω υγειονομικών και αγορανομικών παραβάσεων
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2006 15:13

Το προσωρινό κλείσιμο μέχρι συμμορφώσεως, του σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε. (Αναπαύσεως και Σάμου 1) στη Σαλαμίνα, αποφάσισε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, μετά και την χθεσινή απολογία (γραπτή και προφορική) του εκπροσώπου της επιχείρησης.

Όπως επισημαίνεται στη ανακοίνωση της Νομαρχίας, στην απολογία του εκπροσώπου υπάρχει πλήρης αποδοχή των αναγραφομένων στις εκθέσεις των υπηρεσιών της Νομαρχίας για την τέλεση υγειονομικών και αγορανομικών παραβάσεων στο κατάστημα.

Η απόφαση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πειραιά, στο Αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και το Δήμο Σαλαμίνας, οι υπηρεσίες του οποίου προέβησαν σήμερα στη σφράγιση του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ μετά από επανέλεγχο των Διευθύνσεων Υγείας, Κτηνιατρικής και Εμπορίου της Νομαρχίας Πειραιά στις 11/1/06 (έχει προηγηθεί έλεγχος της Νομαρχίας στις 2/11/05), διαπιστώθηκε επανάληψη σωρείας παραβάσεων.

«Μολονότι είχαν παρέλθει δύο μήνες από τον πρώτο έλεγχο που διενεργήσαμε στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, μολονότι είχαμε εισπράξει τότε από τους υπευθύνους της επιχείρησης την υπόσχεση ότι θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι υποδείξεις-συστάσεις της Νομαρχίας Πειραιά, αποδείχθηκε κατά τη δεύτερη επίσκεψή μας πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Γι αυτό αναγκαστήκαμε να βάλουμε λουκέτο στη συγκεκριμένη επιχείρηση μέχρι συμμορφώσεώς της», δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα