Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της TIM

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2006 15:33

Εξολοκλήρου ανανεωμένο σε δομή αλλά και εικαστικά, με εξαιρετικά πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές είναι από σήμερα το web site της TΙΜ (www.tim.gr ).

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο site, σχεδιασμένο σε μορφή portal, βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου e-Mentor που έχει αναπτύξει η GreekGeeks, στις τεχνολογίες Microsoft και μέσα από αυτό γίνεται η διαχείριση 1000+ σελίδων περιεχομένου στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο σχεδιασμός έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να ενημερωθεί και να μεταβεί σε όποια ενότητα επιθυμεί.

Ο νέος ιστοχώρος της ΤΙΜ ενημερώνει αναλυτικά για όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τα νέα που αφορούν την εταιρία και ενδιαφέρουν τους μεμονωμένους και τους εταιρικούς πελάτες κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ τους επενδυτές καθώς και τους εκπροσώπους ΜΜΕ. Περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την κάλυψη και την περιαγωγή, καθώς και για το δίκτυο διανομής. Ακόμη δίνονται οδηγίες χρήσης για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ΤΙΜ, κάνοντας έτσι το site ένα μέσο εκπαίδευσης των νέων χρηστών. Επίσης o χρήστης, έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην TΙΜ και τις χορηγίες της εταιρίας.

Στις καινοτομίες του νέου site portal της ΤΙΜ είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάθε χρήστη/ υποψήφιο συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ να συγκρίνει με βάση τις προσωπικές του ανάγκες το οικονομικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα