FF: Εγκρίθηκε ισολογισμός 2017 - Αναζητείται ορκωτός για το 2018

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 18:26
UPD:19:58
REUTERS/COSTAS BALTAS

Πράσινο φως στις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2017 έδωσε η γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, με την απόφαση να κρίνεται ουσιαστικά από το ισχυρό ποσοστό των βασικών μετόχων, καθώς θεσμικοί που εκπροσωπήθηκαν με αντιπροσώπους τους στη διαδικασία καταψήφισαν ή δήλωσαν αποχή από την ψηφοφορία (ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί τα ποσοστά των μετόχων στην ψηφοφορία των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης).

Πάντως, το θέμα της εκλογής νέου ορκωτού ελεγκτή για την οικονομική χρήση 2018 αναβλήθηκε, κατόπιν πρότασης της διοίκησης. Θα συζητηθεί σε προσεχή γενική συνέλευση (με την πρόταση του Δ.Σ. να αναφέρει την 3η Οκτωβρίου ως επικρατέστερη ημερομηνία).

Επιβεβαιώθηκε η ανάθεση του διαχειριστικού ελέγχου στην PwC και οι πληροφορίες για ενδιαφερόμενο επενδυτή στη διαδικασία πώλησης της Links of London ενώ αξίζει να αναφερθεί η παρέμβαση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, μέσω μηνύματος που ανακοινώθηκε στη συνέλευση, στην οποία τόνιζε ότι οι βασικοί μέτοχοι απέχουν από την ψηφοφορία του θέματος ημερήσιας διάταξης για την απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

Αναφορικά με την διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους ομολογιούχους, ο Αβραάμ Γούναρης, πρόεδρος του Δ.Σ., απέφυγε να αναφερθεί σε ουσιαστικά θέματα επικαλούμενος το κρίσιμο της φάσης στην οποία βρίσκεται η διαδικασία. Ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση και τόνισε τη σημασία της για τις 8.000 οικογένειες των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η άλλη τακτική γενική συνέλευση για την έγκριση των πεπραγμένων του 2018, η οποία είχε οριστεί για τις 3.00 το απόγευμα, αναβλήθηκε κατόπιν πρότασης της διοίκησης για τον προφανή λόγο ότι δεν έχουν εκδοθεί οικονομικές καταστάσεις για τη συγκεκριμένη οικονομική χρήση.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα