Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Αντιμέτωπη με τις 4.000 μονάδες η Σοφοκλέους
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006 10:43
UPD:11:02

Euroxx: «Σε θετικό έδαφος επέστρεψε ο γενικός δείκτης τιμών κατά τη χθεσινή συνεδρίαση σημειώνοντας σημαντικά κέρδη, ενώ παράλληλα διατήρησε αυξημένους όγκους συναλλαγών. Στις διεθνείς αγορές επικράτησαν θετικές τάσεις, με τους κυριότερους δείκτες να καταγράφουν κέρδη στο σύνολο τους. Όπως όλα δείχνουν, η Σοφοκλέους πλέον είναι αντιμέτωπη με το ψυχολογικό όριο των 4.000 μονάδων, που ενδέχεται να το προσεγγίσει και κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης».

Emporiki Investment Bank: «Συγκρατημένα θετική αναμένουμε την εικόνα της αγοράς στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, με τη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση να παραμένει στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά συνεχίζει δημιουργώντας νέα υψηλά για τους βασικούς της δείκτες. Η θετική συσχέτιση με τις διεθνείς αγορές και το έντονα θετικό εσωτερικό κλίμα από αναφορές στον Τύπο για αλλαγές στον τραπεζικό χώρο και ενδεχόμενες εξαγορές και συγχωνεύσεις στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο, ενισχύουν την υπάρχουσα δυναμική».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα