Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006 17:21
UPD:17:52

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ.

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/02/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στo Δήμο Αθηναίων, οδός Κρέοντος 25, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας με συνένωση μετοχών (reverse split) και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών ή/και κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων και έκδοση νέων μετοχών σε υπέρ το άρτιο τιμή, με κατάργηση ή περιορισμό του δικαιώματος προτίμησης σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920 και εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας. 4. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων. 5. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σε περίπτωση που οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κρέοντος 25, Αθήνα, κα. Κατερίνα Ψηφή) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Αν αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κρέοντος 25, Αθήνα, κα. Κατερίνα Ψηφή) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης.

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/02/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής (οδός Κωνσταντινουπόλεως 42), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών οι οποίες θα διανεμηθούν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας έναντι της εισφοράς εκ μέρους τους μετοχών που κατέχουν στην θυγατρική εταιρεία ΔΙΕΚΑΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Τ.Ε. και ταυτόχρονη κατάργηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων επί των νέων αυτών μετοχών υπέρ συγκεκριμένων φυσικών προσώπων - μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. 3. Έγκριση συμβάσεως και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/20. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας (Τηλ: 210 - 66 83 900, κα Αικ. Δρετάκη).

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/02/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής, περί σκοπού. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των Μη Εκτελεστικών Ανεξαρτήτων Μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει σήμερα. Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, καθώς και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΚ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα