Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2006 17:15
UPD:17:26

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/02/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας στον Πειραιά, Μαυροκορδάτου 11-13, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση διαφορών από αναπροσαρμογή: (α) αξίας συμμετοχών και χρεογράφων και (β) παγίων σύμφωνα με το νόμο 2065/1992. 2. Αύξηση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με ταυτόχρονη μείωση της αξίας κάθε μετοχής. 3. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι, που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει η ιδιότητά τους του μετόχου και ο αριθμός των μετοχών τους, στο ταμείο της εταιρείας (Μαυροκορδάτου 11-13 Πειραιάς) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης.

FOLLI - FOLLIE Α.Β.Ε.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/02/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ΕΥΡΩ 113.000.000 σε αντικατάσταση του υφιστάμενου μακροχρόνιου δανεισμού της Εταιρείας κατά το νόμο 3156/2003 και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο. 2. Αγορά από την Εταιρεία, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του κ.ν.2190/1920. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (23ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος, Τμήμα Μετόχων) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή Τραπεζικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, επίσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, οι κ.κ. Μέτοχοι παρακαλούνται όπως μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα καταθέσουν στην εταιρεία και τυχόν πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/02/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΑΣ, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΚΟΑ) ΖΑΧΑΡΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 12.01.2006 ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ. Όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/20 ''περί Ανωνύμων Εταιρειών'' και το Καταστατικό της Εταιρείας, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν: Α. Εάν οι μετοχές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ), πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κεντρικά Γραφεία, Μητροπόλεως 34 - Θεσσαλονίκη, T.K. 54110, 7ος όροφος, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ, Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων - Τηλ. 2310-296536, FAX 2310-228221) πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 16.02.2006. Β. Εάν οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, πρέπει να δεσμεύσουν, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, και να την καταθέσουν στην Εταιρεία, ως άνω. Μέχρι την ίδια ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2006 πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Β.Ζ. ΑΕ και στην αυτή, ως άνω, αρμοδία κ. ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ και οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα