Έναρξη λειτουργίας του Αegon Mykonos

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 18:20
UPD:18:24

Το νέο Aegon Mykonos - Autograph Collection Hotel, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Αυγούστου για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να προσφέρει, όπως τονίζεται, μία νέα πρόταση πολυτελούς φιλοξενίας στο νησί της Μυκόνου. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ξενοδοχείο είναι βασισμένο στην εμπειρία υγείας, ευεξίας & lifestyle (fitness, wellness, lifestyle) του επισκέπτη και βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Μυκόνου.

Διαθέτει δωμάτια με εξωτερικά hot tubs, sharing pools και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες που αναπτύσσονται αρμονικά, σεβόμενα την τοπική αρχιτεκτονική, ενώ τις μοναδικές γεύσεις στα μενού του εστιατορίου υπογράφει ο βραβευμένος Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και στα bar οι προτάσεις έρχονται από τον διακεκριμένο bartender – mixologist Πάνο Κανατσούλη.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από τους Diversity Architects, συνδυάζοντας την απλότητα με την πολυτέλεια σε κάθε χώρο.

Τη λειτουργική διαχείριση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η SWOΤ - Hospitality Management ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Marriott International.

Ο Senior Partner - Sales & Marketing της SWOT,  Πάνος Κωνσταντινίδης, δήλωσε πως «το AEGON MYKONOS | Autograph Collection by Marriott έρχεται να προστεθεί στις Luxury προτάσεις διαμονής του δικτύου της SWOT. H εταιρεία μας μέσα και από αυτή τη συνεργασία εγκαθίσταται ως επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης στην Ελλάδα ακόμη ενός πολυεθνικού ξενοδοχειακού οργανισμού, όπως είναι η Marriott International».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα