Altec: Εργο στο Μαυροβούνιο

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2006 17:00

Σύμβαση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση συστήματος ERP για λογαριασμό της Κρατικής Εταιρείας Ηλεκτρισμού του Μαυροβουνίου (EPCG) υπέγραψε η Altec κατόπιν διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την εποπτεία της και με αυστηρά τεχνικοοικονομικά κριτήρια. Η προσφορά της Altec κρίθηκε ως η τεχνολογικά αρτιότερη στην πλέον συμφέρουσα για τον οργανισμό τιμή.

Το έργο αποτελεί το εφαλτήριο του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της EPCG, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής προοπτικής της. Η σύμβαση για τη πιλοτική ανάπτυξη ανέρχεται σε 2.931.165 ευρώ και αποβλέπει στη δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος Οικονομικής διαχείρισης της EPCG σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του Οργανισμού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Altec, το έργο θα στηρίζεται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού. Θα λειτουργεί σε ένα πλέγμα (grid) βάσεων δεδομένων εξυπηρέτησης με διαδικτυακή λειτουργία εφαρμογών σε πλατφόρμα Oracle e-Business Suite.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα