Dionic: Ενισχύονται οι δραστηριότητες της Atcom

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2006 17:49

Στην απόκτηση του δικτυακού τόπου www.emphaze.com προχώρησε η Atcom, θυγατρική της Dionic, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της στο χώρο του on line gaming.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία προχώρησε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη on line games επιδιώκοντας την ισχυροποίηση της ήδη ανεπτυγμένης τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Dionic, οι ανωτέρω κινήσεις αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στις δραστηριότητες της Atcom στο τομέα του on line gaming και ειδικότερα στην ανάπτυξη internet games στο πλαίσιο εταιρικών ιστοσελίδων, όπου η παρουσία της εταιρείας είναι ιδιαίτερα δυναμική και ταυτίζεται με καινοτόμες λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Επιπρόσθετα, υπό το πρίσμα ισχυροποίησης του διοικητικού της σχήματος, η Atcom ενέταξε στο στελεχιακό της δυναμικό τον κ. Δήμο Βατικιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη της Εμπορικής Διεύθυνσης της εταιρείας.

Στο παρελθόν ο κ. Βατικιώτης έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Hewlett Packard Hellas, ενώ προηγουμένως κατείχε θέσεις Εμπορικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Πωλήσεων σε εταιρείες όπως η IBM Hellas, η Relational Technology, η Texas Instruments και η Elecomp.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα