ΓΓΚ: Ανάκληση 513 επαγγελματικών Daihatsu Hijet

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2006 15:13

Στην ανάκληση 513 επαγγελματικών οχημάτων Daihatsu, μοντέλο Hijet, προχώρησε η εταιρεία Agripan, γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Daihatsu στην Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε, στα εν λόγω οχήματα, λόγω μη σωστού ελέγχου της ροπής σύσφιξης του παξιμαδιού του ακραξονίου (κεντρικό παξιμάδι), υπάρχει η πιθανότητα να χαλαρώσει το παξιμάδι εάν το όχημα χρησιμοποιείται όπως είναι. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανώμαλο κραδασμό όταν το όχημα βρίσκεται σε λειτουργία.

Η εταιρεία Agripan SA έχει ειδοποιήσει το δίκτυο των επισήμων επισκευαστών και θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Daihatsu σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν έλεγχο της ροπής σύσφιξης του παξιμαδιού του ακραξονίου (κεντρικό παξιμάδι) σε όλα τα εκτεθειμένα οχήματα και αλλαγή των σχετικών ανταλλακτικών, εάν η ροπή είναι χαμηλότερη από την καθορισμένη τιμή.

Η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή συνεργάζεται με την εταιρεία και παρακολουθεί τη διαδικασία ανάκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης της εταιρείας Agripan SA στο τηλέφωνο 210 3485000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα