Β.Α.: Τέταρτη καθημερινή πτήση Αθήνα - Λονδίνο

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2006 17:02

Στo νέο θερινό πρόγραμμα της British Airways, εκτός από τις τρεις καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Heathrow, προστίθεται και τέταρτη με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick.

Από τις 28 Μαρτίου και έως το τέλος Οκτωβρίου, η πτήση ΒΑ2641 από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου θα εξυπηρετεί την αυξημένη επιβατική κίνηση κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από την Αθήνα προς το Λονδίνο ξεκινά από 140 ευρώ και στις τέσσερις καθημερινές πτήσεις. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 1 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006, ενώ η κράτηση και έκδοση εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί από 1 έως 28 Φεβρουαρίου.

«Η αύξηση των πτήσεων από 3 σε 4 καθημερινά αυτό το καλοκαίρι, είναι αποτέλεσμα της ζήτησης του επιβατικού κοινού και της δέσμευσης από πλευράς μας για την πληρέστερη εξυπηρέτησή του. Οι 25 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα προς το Λονδίνο κατανέμονται με τέτοιο τρόπο στη διάρκεια της ημέρας ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών», δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια Ελλάδας της British Αirways κα Φρέντυ Στίερ.

Τη σύνδεση Αθήνα-Λονδίνο εξυπηρετούν αεροσκάφη Boeing 757 και 767.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα