«Σοβαρότητα και εφαρμογή όσων εξαγγέλλονται» ζητεί ο ΕΣΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 12:55
UPD:13:02

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είναι «προς τη σωστή κατεύθυνση», τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη διατήρησης πολιτισμένου κλίματος στον «πολιτικό διάλογο» και αποφυγής των «ακροτήτων» που πλήττουν το οικονομικό περιβάλλον.

«Πέρα και πάνω από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και που όλοι βλέπουμε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την τριήμερη συζήτηση είναι η ανάγκη να διατηρηθεί το ίδιο πολιτισμένο κλίμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και στον καθημερινό πολιτικό διάλογο, χωρίς ακρότητες και ενέργειες που θα δυναμιτίσουν το οικονομικό περιβάλλον και θα δυσχεράνουν την επιχειρηματικότητα» δήλωσε ο κ. Καφούνης.

Όπως σημείωσε, «δέκα χρόνια κρίσης, έχουν δημιουργήσει μεγάλα τραύματα και η επούλωση τους απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πιστή εφαρμογή όσων μέτρων εξαγγέλλονται, ώστε να δημιουργηθούν οι σταθερές συνθήκες που θα προσελκύσουν μικρές και μεγάλες επενδύσεις, για να κρατήσουμε τα νέα παιδιά στη χώρα, αλλά και να επιστρέψουν όσοι έψαξαν την τύχη τους στο εξωτερικό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα