Η ΟΤΕnet Telecom Platinum χορηγός της Cisco Expo 2006

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2006 12:57

Η OTEnet Telecom με την υποστήριξη της OTEGlobe, συμμετείχε ως Platinum χορηγός στην ημερίδα της Cisco Expo 2006, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2006 στη Λευκωσία, με θέμα τη «Διαδικτύωση και τις Τηλεπικοινωνίες».

Βασικός στόχος της OTEnet Telecom ήταν η ενημέρωση υψηλόβαθμων στελεχών σχετικά με τις δυνατότητες και τις εφαρμογές των νέων προηγμένων τεχνολογικά υπηρεσιών, που παρέχονται ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της συμμαχίας με την OTEGlobe. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕnet Telecom ο κ. Αντώνης Βοσκαρίδης, αναφερόμενος στη σημασία της συνεργασίας αυτής, επεσήμανε ότι στόχος της είναι η ενδυνάμωση της θέσης της ΟΤΕnet Telecom στην Κυπριακή αγορά, αλλά και η προώθηση των προιόντων της OTEGlobe στην Κύπρο.

Παράλληλα, στην παρουσίαση του με θέμα «The Future of Communications in Cyprus», έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επερχόμενες εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθησε παρουσίαση από τον κ. Περικλή Θεοδωρίδη, Business Solutions Regional Manager της OTEnet Telecom, με θέμα «Internet: Convergence is the Future». Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη σύγκλιση υπηρεσιών δεδομένων, φωνής και εικόνας, μέσω ενός ενιαίου δικτύου, που στηρίζεται στην υπηρεσία MPLS και παρέχει τη δυνατότητα κατάταξης των συγκλινόμενων υπηρεσιών σε κατηγορίες προτεραιότητας μέσα στο δίκτυο.

Τέλος, ο κ. Γιώργος Κιττές, Product Manager της OTEGlobe μέσα από την παρουσίαση του ανέπτυξε το θέμα «Next-Gen Global Services». Αναφερόμενος στις διεθνείς υπηρεσίες (χονδρικής και λιανικής) της OTEGlobe, που παρέχονται μέσω του προηγμένου διεθνούς MPLS/IP δικτύου της OTEGlobe, επισήμανε την υπεραξία που αυτές προσδίδουν στην ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματική δραστηριότητα των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα