Lannet: Σύμβαση με την εταιρεία Καρρέ Εργων και Συμμετοχών

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2006 12:18

Η Lannet ανακοίνωσε την υπογραφή μακροπρόθεσμης σύμβασης με την εταιρεία Καρρέ Εργων και Συμμετοχών ΑΕΤΕ για την εκχώρηση των συμβολαίων και δικαιωμάτων αγοράς και διάθεσης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στη δεύτερη από τη πρώτη έναντι ποσού 2,5 εκατ. ευρώ.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την ανάληψη από την Καρρέ της απευθείας παροχής εμπορικής και τεχνικής υποστήριξης σε εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων και δικτυακού εξοπλισμού των κατασκευαστικών οίκων Nortel Networks και Matra στο δίκτυο των εταιρικών πελατών της Lannet.

Επίσης, περιλαμβάνει το σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων αυτοματισμού και συστημάτων SCADA και παροχής ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης από την ΚΑΡΡΕ στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Lannet.

Η Καρρέ είναι εταιρεία εξειδικευμένη στη παροχή τεχνικών υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας, είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής και πάροχος υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της NORTEL NETWORKS και άλλων κατασκευαστών ενώ εξειδικεύεται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης τηλεπικοινωνιακών δικτύων και δικτυακών συστημάτων καθώς και στην κατασκευή δομικών και ηλεκτρομαγνητικών υποδομών για ασύρματες επικοινωνίες.

Παράλληλα, πουλήθηκαν αποθέματα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού για δευτερεύουσες εγκαταστάσεις, συνολικής αξίας 2,5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Lakehall Technologies Ltd., η οποία είναι προμηθευτής μεταχειρισμένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στην Κύπρο και την Μέση Ανατολή.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τις ενέργειες αυτές η Lannet διασφαλίζει αφενός την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχεται στο δίκτυο των πελατών της, ενώ λόγω της ως άνω μεταβίβασης μειώνει το λειτουργικό της κόστος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή και υλοποίηση των άμεσων στόχων της και επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στο βασικό σκοπό της, ήτοι την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα