ΕΛΠΕ: Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2006 17:25

Σε συμπλήρωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της προχώρησε η εισηγμένη εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, με τον κ. Βασίλειο Μπαγιώκο, που διορίσθηκε από το μέτοχο Ελληνικό Δημόσιο, σε αναπλήρωση του παραιτηθέντος μέλους κας Ελένης Σαργιάνου.

Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και αποφάσισε τον ορισμό του νέου μέλους κ. Βασιλείου Μπαγιώκου ως μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ. Κατόπιν αυτών, η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής: Ευθύμιος Χριστοδούλου (Πρόεδρος ΔΣ), Παναγιώτης Καβουλάκος (Δ/νων Σύμβουλος), Δημήτριος Ματθαίου και Μιχαήλ Μυριάνθης (Σύμβουλοι).

Ως μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ.: Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας (Σύμβουλος), Ανδρέας Βρανάς (Σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας), Δημήτριος Δεληγιάννης (Σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων), Ιωάννης Κωστόπουλος (Σύμβουλος), Βασίλειος Μπαγιώκος (Σύμβουλος), Βασίλειος Νικήτας (Σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων), Παναγιώτης Παυλόπουλος (Σύμβουλος), Ιάσων Στράτος (Σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας) και Ιωάννης Τσουκαλάς (Σύμβουλος).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα