B.A.: Σε καθημερινή βάση η σύνδεση Λονδίνου - Θεσσαλονίκης

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2006 12:03

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, η British Airways προχωρεί στην αναβάθμισή της, σταθμίζοντας τον παράγοντα προσφορά-ζήτηση και τη συνολική δυναμική που επέδειξε το συγκεκριμένο δρομολόγιο κατά το παρελθόν έτος.

Συγκεκριμένα, από τις 26 Μαρτίου 2006, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο από πέντε φορές εβδομαδιαίως θα γίνεται πλέον σε καθημερινή βάση, με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 16:30 και άφιξη στο αεροδρόμιο Gatwick στις 17:55. Το εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τη συμπρωτεύουσα προς το Λονδίνο θα ξεκινά από 140 ευρώ.

Παράλληλα, στην Club Europe, την business class θέση της British Airways, η τιμή παραμένει στα 369 ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού της συμπρωτεύουσας. O αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών επέβαλε την καθημερινή εκτέλεση του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Λονδίνο. Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε δημοφιλή προορισμό για τους Βρετανούς, ενώ η British Airways εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σύνδεσης της συμπρωτεύουσας με το Λονδίνο», δήλωσε η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα