Ανάκληση Seat Ibiza και Cordoba

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2006 15:25

Στην ανάκληση αυτοκινήτων Seat Ibiza και Cordoba για έλεγχο στον αισθητήρα του πεντάλ επιτάχυνσης, προχώρησε η εταιρεία Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων SEAT στην Ελλάδα.

Η ανάκληση αφορά 181 οχήματα των ανωτέρω μοντέλων, που έχουν κατασκευαστεί μετά το Μάιο 2005 και με εύρος αριθμών πλαισίου από VSS___ 6L _ 6R083532 έως VSS ___6L _ 6R090394, εκ των οποίων τα 85 έχουν ήδη πωληθεί σε πελάτες, ενώ τα υπόλοιπα θα επισκευαστούν στις εγκαταστάσεις του εισαγωγέα πριν την πώληση τους.

Όπως ανακοινώθηκε, σε ορισμένα από τα ανωτέρω πλαίσια Ibiza / Cordoba το πεντάλ επιτάχυνσης (γκαζιού) μπορεί να παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα, εξαιτίας λανθασμένης λειτουργίας ενός αισθητήρα στο εσωτερικού του. Στην περίπτωση αυτή ανάβει η ενδεικτική λυχνία EPC στον πίνακα οργάνων και ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μπαίνει σε κατάσταση ασφαλείας με αποτέλεσμα να περιορίζεται η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Seat σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν έλεγχο και επιδιόρθωση των ελαττωματικών πλαισίων βάση των οδηγιών επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ στα τηλέφωνα 210 5515475 ή 210 5515478.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα