Αδ. Γεωργιάδης: Προτεραιότητα να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις

«Στόχος να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό»
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 09:37
UPD:09:44
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προτεραιότητα μας είναι να ξεκολλήσουν όλες οι μεγάλες επενδύσεις, δήλωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την άφιξή του το πρωί στο υπουργείο.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία ημέρα χαμένη» δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο του υπουργείου, και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για τις πρώτες νομοθετικές της πρωτοβουλίες.

«Προτεραιότητά μας είναι να δούμε - από τα νομοσχέδια που έχει έτοιμα η προηγούμενη κυβέρνηση - ποια από αυτά μας ενδιαφέρουν να φέρουμε στη Βουλή για να συνεχίσουμε, αν χρειάζονται» είπε.

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, για την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως «είχε μία πρώτη ενημέρωση για τα ακριβή στάδια, τα οποία χρειάζεται για να ξεκολλήσει η επένδυση και να ξεκινήσει στ’ αλήθεια».

«Είναι ένα σύνθετο έργο, αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα συντονίσει όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία για να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό» πρόσθεσε.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα