Unisystems: Συνεργασία με Probank

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2006 14:29

Η Unisystems ανέλαβε την υλοποίηση και εγκατάσταση ενός προηγμένου συστήματος ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πελατών της Probank μέσω του διαδικτύου.

Σκοπός της τράπεζας ήταν η αποδοτικότερη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του διαδικτύου, σαν κανάλι διανομής των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους.

Το νέο αυτό σύστημα θα επιτρέπει στους πελάτες της τράπεζας να έχουν άμεση πληροφόρηση για τα προϊόντα και τους λογαριασμούς που διατηρούν στο χαρτοφυλάκιό τους μέσω μιας προσωποποιημένης αρχικής σελίδας στο διαδίκτυο, να ενημερώνονται για καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες, να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών αλλά και να αποπληρώνουν δόσεις δανείων και διάφορους λογαριασμούς.

Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση του συστήματος Financial Transaction Manager (FTM) της Unisys, σαν βασικό σύστημα (middleware) για την ανάπτυξη των συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, τις υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης της αρχιτεκτονικής του Internet Banking της Probank καθώς και την ενσωμάτωση του FTM στο λειτουργικό περιβάλλον της τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα