Συνέδριο για εξαγωγείς υπό την αιγίδα του ΥΠΟΙΟ

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2006 18:03

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Greek Exports Managers Forum». Στην περυσινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 480 εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ώρες 14:00 - 21:00) και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των εξαγωγών και στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κάνει ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην ανάλυση αγορών στόχος όπως αυτή της Κίνας, της Ρωσίας και της Ινδίας, στις οποίες εστιάζεται το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, το Συνέδριο θα υποστηριχθεί με εισηγήσεις εκπροσώπων επιτυχημένων εξαγωγικών επιχειρήσεων, καθώς και προσκεκλημένων εξειδικευμένων σε θέματα εξαγωγών από τις παραπάνω χώρες.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ενώ χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Επισημαίνεται ότι, το Συνέδριο είναι ανοικτό στο ενδιαφερόμενο κοινό από τον κλάδο των εξαγωγών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή ή πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 9982302, 9982128 (contact person) ή στο fax 210 9969100.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα