Planet: Εργο για την Κεντρική Τράπεζα της Ρουμανίας

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2006 16:41

H PLANET ανέλαβε πρόσφατα την υλοποίηση του έργου για την Ενίσχυση της Εποπτείας του Τραπεζικού Τομέα και την περαιτέρω Αναβάθμιση της Επιχειρησιακής Ικανότητας της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας (Strengthening Banking Supervision and Further Institutional Development for the National Bank of Romania).

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας, προκειμένου αυτό να καλύψει αποτελεσματικά τις χρηματοοικονομικές λειτουργίες της.

Με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου το σύστημα θα έχει την ικανότητα ολοκληρωμένης επεξεργασίας των λογιστικών στοιχείων, της παραγωγής χρηματοοικονομικών αναλύσεων και αναφορών, καθώς και της διαμόρφωσης και της παρακολούθησης του προϋπολογισμού.

Οι κύριες εργασίες που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η Planet σε διάστημα δέκα (10) μηνών, είναι οι ακόλουθες:

- Η αξιολόγηση του υφιστάμενου συστήματος, η ανάδειξη των αδυναμιών του και η πρόταση διορθωτικών ενεργειών / διαμόρφωση προδιαγραφών για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους με επισήμανση των τομέων στους οποίους η Τράπεζα θα πρέπει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις.

- Η ανάπτυξη λεπτομερών σχεδίων δράσης και αντίστοιχου πλάνου υλοποίησης για την αντιμετώπιση των αδυναμιών που εντοπίστηκαν και η παρακολούθηση της υλοποίησής τους με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητας του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος.

- Η μεταφορά τεχνογνωσίας και η εκπαίδευση των στελεχών της Τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα