Βουτιά 1.800 δολαρίων μέσα σε 10 λεπτά για το Bitcoin

Μήνυμα αφύπνισης για τους επενδυτές
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 15:38
UPD:15:42
REUTERS/Dado Ruvic

Το εντυπωσιακό ράλι του Bitcoin την τελευταία εβδομάδα είχε γεννήσει προσδοκίες στους επενδυτές, που αγαπούν το ρίσκο, αλλά και φόβους για νέα φούσκα. Αυτοί εντάθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν η τιμή του δημοφιλούς ψηφιακού νομίσματος έκανε βουτιά άνω των 1.800 δολαρίων μέσα σε 10 λεπτά. 

Η Coinbase, μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως πλατφόρμες συναλλαγών κρυτπονομισμάτων, υπέστη λίγο μετά την βουτιά μπλακ άουτ, το οποίο διήρκεσε μία ώρα. Και σήμερα, Πέμπτη, η τιμή του Bitcoin συνέχισε να θυμίζει ασανσέρ, κυμαινόμενη από πτώση 7,3% έως και άνοδο 4,8%. 

Όλα αυτά θα πρέπει να λειτουργούν ως μήνυμα αφύπνισης προς τους επενδυτές προειδοποιούν οι ειδικοί, καθώς το Bitcoin δεν απέχει πια πολύ από τα επίπεδα στα οποία βρισκόταν στις αρχές του 2018, όταν έσπασε η φούσκα.

Τη μεγάλη ώθηση έδωσε η απόφαση του Facebook να μπει στο χώρο με το δικό του κρυπτονόμισμα, η οποία έστειλε το μήνυμα στις αγορές το μήνυμα ότι τα ψηφιακά νομίσματα ήρθαν για να μείνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν ξαφνικά ασφαλής επένδυση. Επιστρέφουν όμως στις δημοφιλείς επιλογές και για αυτό οι ρυθμιστικές αρχές «τρέχουν» να αναπτύξουν ένα νέο πλαίσιο. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα