UCI: Μείωση επιτοκίων

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2006 12:52

Σε μείωση των σταθερών επιτοκίων για τα προϊόντα «Σπίτι 1,2,3», «1η Κατοικία» και «Σπίτι 15» προχωρά η UCI, τράπεζα που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση κατοικιών.

Το σταθερό επιτόκιο διαμορφώνεται στο 2,00% για το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους, και στο 2,45% για το δεύτερο εξάμηνο του πρώτου έτους. Το σταθερό 3 ετών μειώνεται στο 3,95% και το σταθερό 15 ετών στο 4,75%. Μετά την περίοδο ισχύος του σταθερού επιτοκίου, ο δανειολήπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα κυμαινόμενα επιτόκια της Τράπεζας, τα οποία διαμορφώνονται είτε με βάσει το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ή βάσει του 12μηνου Euribor.

Με όλα τα προϊόντα της UCI, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει την πλήρη διαφάνεια ως προς τον καθορισμό και τη μεταβολή του κυμαινόμενου επιτοκίου του. Ακόμη, σε περίπτωση απρόβλεπτων εξόδων, μπορεί να αναστείλει την πληρωμή μιας δόσης ανά έτος για τα τρία πρώτα χρόνια. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τη μέγιστη χρηματοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας του ακινήτου.

Τέλος, η αποπληρωμή των δανείων είναι από εφτά έως τριάντα χρόνια, δίνοντας στο δανειολήπτη τη δυνατότητα να επιλέξει τη διάρκεια που εκείνος επιθυμεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα