Ειδική Επιτροπή για τη συνέχιση της λειτουργία της ΒΦΛ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006 16:02

Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Γεώργιο Μέργο, και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου, είχε σήμερα αντιπροσωπεία των εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων της Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων αρχικά συναντήθηκαν με τον κ. Μέργο στο υπουργείο Οικονομίας και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Αγγέλου.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, τους γνωστοποιήθηκε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συσταθεί ειδική επιτροπή, η οποία θα τελεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, για να εξετάσει κατά πόσο είναι εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, δεδομένου ότι οι απόψεις της εργοδοσίας και των εργαζομένων για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Εκτός από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, από τη Θεσσαλονίκη έφτασαν στην Αθήνα περίπου 300 εργαζόμενοι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων παρέμειναν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα