Microsoft: Παρουσίαση της Microsoft Dynamics

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006 18:50

Τη Microsoft Dynamics, τη νέα επωνυμία των ενοποιημένων επιχειρηματικών της λύσεων, παρουσίασε η Microsoft στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Η ονομασία Microsoft Dynamics, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Microsoft, εκφράζει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να αναπτύξει μια νέα επωνυμία για το σύνολο των επιχειρηματικών προϊόντων της, η οποία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης της Microsoft – παλιότερα γνωστό ως “Project Green”.

Η νέα επωνυμία - Microsoft Dynamics – βασίστηκε σε αποτελέσματα ερευνών που ανέδειξαν την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας ταυτότητας στις λύσεις της Microsoft, η οποία θα αποπνέει δυναμισμό και ενέργεια, ενώ παράλληλα θα επικοινωνεί αποτελεσματικά τα κύρια οφέλη των προσφερόμενων λύσεων. Ο στόχος της Microsoft Dynamics είναι να παρουσιάσει μια σαφέστερη εικόνα στους πελάτες της Microsoft σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές της εταιρείας, οι οποίες προσφέρουν νέες προοπτικές στον τρόπο διαχείρισης μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Η Microsoft Dynamics αντικαθιστά στο εξής την επωνυμία Microsoft Business Solutions για όλα τα προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού της Microsoft. Αναλυτικά, το Microsoft Navision, η επιτυχημένη εφαρμογή ERP με περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, μετονομάζεται σε Microsoft Dynamics NAV, ενώ τον Απρίλιο θα παρουσιαστεί επίσημα και η ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics CRM (γνωστό στο παρελθόν ως Microsoft CRM).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα