Τρία χρόνια λειτουργίας γιορτάζει η Tellas

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006 13:56

Τα τρία χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Tellas ανακοινώνοντας ένα μήνα διαγωνισμών με μεγάλα έπαθλα και προσφορές για παλιούς και νέους συνδρομητές http://www.presspoint.gr/release.asp?id=82479 .

Επιπλέον, η Tellas ανταμείβει τους συνδρομητές της με ειδικές προσφορές στις υπηρεσίες της για το χρονικό διάστημα από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2006.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της Tellas, ο αντιπρόεδρος και CEO της εταιρείας κ. Andrea Costa τόνισε: «Το Φεβρουάριο του 2003 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα απαιτητικό σχέδιο: την είσοδο της Tellas στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων αντιμετωπίσαμε πολυάριθμες προκλήσεις και επιτύχαμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Τρία χρόνια μετά, η Tellas έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα, με επενδύσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες των εναλλακτικών παρόχων στο σύνολό τους. Σήμερα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως η Tellas θα συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις και προχωρώντας μπροστά συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα