Ιntralot: Νέα σύμβαση στο Μαρόκο

Έργο 8+2 ετών
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:11
UPD:13:11
Facebook/ Intralot

Την υπογραφή της νέας σύμβασης της Ιntralot Maroc, θυγατρικής του Ομίλου Ιntralot που λειτουργεί ως Προμηθευτής Τυχερών Παιχνιδιών στο Μαρόκο, με τη La Marocaine Des Jeux et des Sports (MDJS) ανακοίνωσε η Ιntralot. 

Το έργο αφορά την κρατική λοταρία αθλητικού στοιχηματισμού του Μαρόκου, με την οποία έχει συνεργασία η Intralot έπειτα από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, για την παροχή της συνολικής διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών λοταρίας, αθλητικού στοιχηματισμού και στιγμιαίων λαχείων σε όλα τα κανάλια λιανικής, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. 

Η σύμβαση αφορά αρχική συμφωνία για οκτώ χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι δύο επιπλέον έτη, με έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου 2020.

Όπως τόνισε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Ιntralot, «η MDJS είναι ένας πολύτιμος πελάτης της Ιntralot την τελευταία δεκαετία. 

Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια συνεργασία μας και απεικονίζει την εμπιστοσύνη της κρατικής λοταρίας αθλητικού στοιχηματισμού στις λύσεις επόμενης γενιάς της Ιntralot».   



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα