Φ.Νάκας: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2001 16:49

Την αλλαγή του τρόπου διάθεσης των καφαλαίων που άντλησε από την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑΑ αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Φίλιππος Νάκας.

Αναλυτικότερα, το ποσό που προοριζόταν για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων των κεντρικών γραφείων και των αποθηκευτικών χώρων μειώθηκε στα 350 εκατ. δρχ. από 630 εκατ. δρχ. που είχε αρχικώς αποφασιστεί.

Επίσης, μειώθηκε στο 1,1 δισ. δρχ. το ποσό που προοριζόταν για ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων, ενώ κατά 100 εκατ. δρχ. μειώθηκε το ποσό που προοριζόταν για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και το οποίο αρχικώς ήταν 210 εκατ. δρχ.

Τέλος, η σημερινή γενική συνέλευση επικύρωσε την απόφαση του δ.σ. για την αγορά του οικοπέδου εκτάσεως 17.203 τ.μ. στο Δήμο Παιανίας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για επενδυτικούς σκοπούς ή για την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων. Η τιμή του οικοπέδου ανέρχεται σε 525 εκατ. δρχ., εκ των οποίων τα 480 εκατ. δρχ. καλύφτηκαν από τα αντληθέντα κεφάλαια της αύξησης, ενώ το υπόλοιπο θα καλυφτεί από ίδια κεφάλαια της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΝΑΚΑΣ



Σχολιασμένα