Κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας

Βράβευση για το Grand Resort Lagonissi
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 10:59
UPD:17:00
danaie

Από την έντυπη έκδοση

Νέα επιτυχία για τον τουρισμό της χώρας μας θεωρείται η απονομή βραβείου στο Grand Resort Lagonissi, που αποκαλείται «Η Χερσόνησος», ως «κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας».

Η απονομή αυτή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» (όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα World Travel AwardsTM) στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace, στη νήσο Μαδέιρα της Πορτογαλίας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η βράβευση ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας των επαγγελματιών τουρισμού και κοινού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 26ων ετήσιων World Travel AwardsTM.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία World Travel AwardsTM έχουν αναγνωρισθεί διεθνώς, από το 1993, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον τομέα του τουρισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την πλευρά της ιδιοκτησίας του βραβευθέντος ξενοδοχείου, έγινε η εξής δήλωση: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η βράβευση για το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη φιλοσοφία της εταιρείας να υπηρετούμε με αφοσίωση τις αρχές της υψηλής φιλοξενίας των επισκεπτών μας».

Στο μεταξύ σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις απέσπασαν στα 26α World Travel Awards 2019 και τα ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace Hotel. Στο Elounda Beach Hotel & Villas, μέλος των The Leading Hotels of the World,  απονεμήθηκαν δύο βραβεία: Του κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας με βίλες (Europe’s Leading Luxury Villa Resort 2019) και του κορυφαίου ελληνικού ξενοδοχείου 2019 (Greece’s Leading Hotel 2019), που διακρίθηκε «για τη μοναδική θέση του, για τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και για την ιδιωτικότητά του».

Το Elounda Bay Palace Hotel, μέλος επίσης των The Leading Hotels of the World, βραβεύθηκε ως «το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσογείου 2019» (Mediterranean’s Leading Luxury Resort 2019) και ως «κορυφαίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Ευρώπης 2019» (Europe’s Leading Seafront Resort 2019), «με απαράμιλλο περιβάλλον, στο οποίο  η κρητική φιλοξενία συνδυάζεται με τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα