Η Αστήρ Παλλάς στην Ενωση Θεσμικών

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2001 18:35

Την ενίσχυση της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης θα επιδιώξει η Αστήρ Παλλάς, όπως ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του δ.σ., Θ. Πανταλάκης, και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Γ. Παπαγεωργίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών. Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της Αστήρ Παλλάς ανακοίνωσαν την επιδίωξη της εταιρείας για την αύξηση των εκμεταλλεύσεων μέσω της προσφοράς που υποβλήθηκε στη θυγατρική εταιρεία του Ε.Ο.Τ., ΕΤΑ Α.Ε., για την ανάληψη της εκμετάλλευσης της Πλαζ Βουλιαγμένης, και δήλωσαν ότι η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει σε σχετικές διαδικασίες που θα προκηρύξει η ΕΤΑ για την περιοχή πέραν της Πλαζ.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2000, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 9.190,5 εκατ. δρχ. έναντι δρχ. 8.027,3 το 1999 παρουσιάζοντας αύξηση περίπου 15%, ενώ τα προ φόρων κέρδη σημείωσαν αύξηση κατά 87% και ανήλθαν σε 2.289 εκατ. δρχ. έναντι 1.224 εκατ. δρχ. το 1999. Επίσης, η εταιρεία θα διανείμει ως μέρισμα το 85% των μετά από φόρους κερδών της χρήσης, δηλαδή 30 δρχ. ανά μετοχή.

Τέλος, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε τα έργα ριζικής ανακαίνισης των εγκαταστάσεων που είναι σε εξέλιξη, όπως η μονάδα «Αφροδίτη», το κόστος ανακατασκευής της οποίας θα ανέλθει σε περίπου 900 εκατ. δρχ. και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του Μαϊου, ενώ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα εστιατόρια της ακτής, ύψους περίπου 200 εκατ. δρχ. Οι εργασίες περαιτέρω ανακαίνισης των μονάδων θα συνεχιστούν και τη χειμερινή περίοδο, έτσι ώστε κατά την τουριστική περίοδο 2002-2003 να έχουν ολοκληρωθεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα