Αρχίζει αύριο το Greek Exports Managers Forum

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2006 15:47

Αρχίζει αύριο Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, το 2nd Greek Exports Managers Forum που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει πυρήνα ανταλλαγής εμπειριών και να κινητοποιήσει τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οδηγώντας σε συνεργασίες και συντονισμένες δράσεις στη διεθνή αγορά.

Το φετινό συνέδριο εστιάζει, στις τρεις νέες μεγάλες και αναπτυσσόμενες αγορές-στόχους την Ινδία, την Κίνα και τη Ρωσία, που προσελκύουν το έντονο ενδιαφέρον της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας και είναι ιδιαίτερης σημασίας για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Στο Συνέδριο, την έναρξη του οποίου θα κάνει ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης, ξένοι εμπειρογνώμονες κύρους, διευθύνοντες σύμβουλοι ξένων μεγάλων εταιρειών κλπ. από την Ινδία, την Κίνα και τη Ρωσία θα ενημερώσουν διεξοδικά τους Έλληνες επιχειρηματίες και export managers για τις αγορές των χωρών τους, τη λειτουργία και τις προοπτικές τους καθώς και τους τρόπους διείσδυσης σε αυτές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα