Q-Telecom: Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων φορητότητας μέσω Ιντερνετ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2006 17:09

Στην ανάπτυξη μιας νέας υπηρεσίας με την οποία γίνεται δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων Φορητότητας μέσω Ιντερνετ, προχώρησε η Q-Telecom, με στόχο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, να διευκολύνονται οι υποψήφιοι πελάτες, που θέλουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην κινητή τηλεφωνία της Q.

Πρόκειται για την υπηρεσία Q easy change, μέσω της οποίας όποιος επιθυμεί να μεταφέρει τον αριθμό του στην Q, μπορεί εύκολα και γρήγορα να συμπληρώσει μια αίτηση με τα στοιχεία του, στην ιστοσελίδα www.myQ.gr, χωρίς να χρειάζεται να παραβρεθεί ο ίδιος σε κάποιο κατάστημα.

Ο υποψήφιος πελάτης, ο οποίος είναι ανώνυμος συνδρομητής, συμπληρώνει μόνο τον τηλεφωνικό του αριθμό και τον αριθμό που αναγράφεται επάνω στη SIM κάρτα του, ενώ, αν είναι επώνυμος συνδρομητής, συμπληρώνει τον αριθμό του τηλεφώνου του, το ονοματεπώνυμο καθώς και το ΑΦΜ του ή τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με επίσκεψη courier της Q στο χώρο του πελάτη, για την υπογραφή της αίτησης Φορητότητας και την παράδοση του νέου πακέτου σύνδεσης με τον ίδιο αριθμό.

Υπενθυμίζεται ότι με τη φορητότητα ένας συνδρομητής μπορεί να αλλάξει εταιρία κινητής τηλεφωνίας, διατηρώντας όμως τον αριθμό του τηλεφώνου του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα