Σκλαβενίτης: Επεκτείνονται οι δραστηριότητες του ομίλου

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 14:15
UPD:14:15
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Διευρύνει το εύρος των δραστηριοτήτων της η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», όπως προκύπτει από τις αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετοχών της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαϊου, με αντικείμενο την προσθήκη δραστηριοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν και την ίδρυση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης.

'Οπως αναγράφεται στο καταστατικό, η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρεία αφορά και «την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το λιανικό εμπόριο.

  •  Έκδοση διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
  •  Η διοργάνωση πάσης φύσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και ο σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζομένους ή ανέργους».

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει εάν η επέκταση των δραστηριοτήτων αφορά επιμορφωτικές δράσεις για τους εργαζομένους(υπό τη μορφή επιμορφωτικών σεμιναρίων) ή ευρύτερους στόχους για επέκταση της παρουσίας του ομίλου και στον εκπαιδευτικό χώρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα