Υψηλά κέρδη για το Συγκρότημα Τράπεζα Κύπρου

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2001 11:54

Αύξηση - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - σε ποσοστό περίπου 32% σημείωσαν τα προ φόρων κέρδη του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου το πρώτο τρίμηνο του έτους έναντι της αντίστοιχης περυσινής χρονικής περιόδου, ενώ μετά την αφαίρεση των φόρων παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 40%.

Αυτό ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Τράπεζας Κύπρου Λτδ, από τον πρόεδρο του Συγκροτήματος Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος τόνισε ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου θα δημοσιευθούν στις 17 Μαϊου, μετά την οικονομική έκθεση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) και με βάση το νέο διεθνές λογιστικό πρότυπο, αρ. 39.

Οσο για ολόκληρο το έτος, αναμένεται ότι τα καθαρά κέρδη μετά τους φόρους θα παρουσιάσουν σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το 2000.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τρίμηνο της χρήσης, η Τράπεζα Κύπρου Ελλάδος αύξησε σημαντικά τις δραστηριότητες της, και οι καταθέσεις της αυξήθηκαν κατά 27% από το τέλος του περασμένου έτους έως σήμερα, που σημαίνει αύξηση (σε ετήσιο ρυθμό) 100%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα