Διαψεύδονται τα περί προσέγγισης της ΤΙΜ από ξένη εταιρεία

Παρουσίαση νέας υπηρεσίας
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2006 16:12

«Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση για εξαγορά της ΤΙΜ από ξένη εταιρεία», διαβεβαίωσαν στελέχη της ΤΙΜ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας υπηρεσίας TIM Plus.

Η νέα υπηρεσία θα αντικαταστήσει την υπηρεσία ΤΙΜ Imagine που ανακοινώθηκε το 2004 και δεν είχε από το κοινό την ανταπόκριση που αναμενόταν. Όπως εξήγησαν στελέχη της εταιρείας, το μενού του ΤΙΜ Plus, που υποστηρίζεται από περίπου 60 συσκευές 2G και 3G, είναι απλό, έξυπνο πολύ χρηστικό και με μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, αφού συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία με εξαιρετικά άμεσο και απλό τρόπο και είναι διαθέσιμο σε όλους του πελάτες της ΤΙΜ.

Το μενού περιλαμβάνει δημοφιλή τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, παιχνίδια, μουσική, τηλεόραση από δέκα κανάλια, αθλητικά, ειδήσεις, καιρό, ωροσκόπιο, χρηματιστηριακά νέα, ταξιδιωτικές προτάσεις, οδηγούς πόλης με λεπτομερείς χάρτες των οδών και πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Μια καινοτομία που εισάγει η συγκεκριμένη υπηρεσία, είναι η κατάργηση της ογκοχρέωσης, όπως γινόταν μέχρι σήμερα και ήταν μια διαδικασία δυσνόητη για τον χρήστη και για το λόγο αυτό απέφευγε να την χρησιμοποιήσει. Η χρέωση γίνεται με ένα «εισιτήριο εισόδου», το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 0,42 ευρώ και αφορά απεριόριστη περιήγηση έως και 24 ώρες, αλλά στη διάρκεια μιας μόνο επίσκεψης. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει συνδρομή αξίας 3,49 ευρώ για απεριόριστη περιήγηση επί 30 μέρες. Για όσους αγοράσουν τώρα τη νέα υπηρεσία, θα έχουν ένα μήνα δωρεάν εισιτήριο. Τα συγκεκριμένα ποσά αφορούν την περιήγηση στο νέο μενού και όχι τα προϊόντα που ενδεχομένως θα αγοράσει.

Στη διάρκεια παρουσίασης του νέου μενού της υπηρεσία TIM Plus, οι υπεύθυνοι της εταιρίας τόνισαν πως τα έσοδα από τις Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας ανέρχονται σε 150 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για όλες τις εταιρείες και η τάση είναι το ποσό αυτό να αυξηθεί κατά 50% τα δύο επόμενα χρόνια.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τα στελέχη της ΤΙΜ δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το θέμα των υποκλοπών και αρέπεμψαν σε παλαιότερη ανακοίνωση της εταιρείας σύμφωνα με την οποία λαμβάνονται όλα τα μέτρα για διασφάλιση του απορρήτου των συνομιλιών.

Επανέλαβαν ακόμη ότι η κινητή τηλεφωνία εξακολουθεί να είναι το ασφαλέστερο μέσο επικοινωνίας, ενώ δήλωσαν ότι υπάρχει πρωτόκολλο ασφαλείας και για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας εκτιμούν ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης των οικονομικών της ΤΙΜ από τη νέα υπηρεσία και ροσβλέπουν σε περίπου 300.000 συνδρομητές στο ΤΙΜ Plus.

Τέλος, παραδέχτηκαν ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση κεραιών 3G, εξαιτίας της γραφειοκρατίας που υπάρχει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα