Νέο προϊόν από την Interamerican

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2001 13:04

Ενα νέο προϊόν στον τομέα ασφάλισης κατοικίας προσφέρει η Ιnteramerican. Το πρόγραμμα «Μεγασφάλεια Κατοικίας», αποτελείται από άλλα πέντε, που προσφέρουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της περιουσίας του ασφαλισμένου από φωτιά, πλημμύρα, θύελλα, βραχυκύκλωμα, κλοπή/ληστεία, προσωπικό ατύχημα, κ.ά.

Οπως ανακοινώθηκε, παρέχει ακόμη, προαιρετικές καλύψεις για σεισμό, δόση δανείου, αλλά και τεχνική προστασία. Οι καλύψεις και οι παροχές προσαρμόζονται στην ιδιότητα του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ομίλου της Interamerican, ο αριθμός των ασφαλισμένων κατοικιών στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ μικρός παρά το γεγονός η Ελλάδα αποτελεί την χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά ιδιόκτητων κατοικιών στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ταυτοχρόνως, οι ζημίες που υφίστανται οι κατοικίες είναι αξιοσημείωτες, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 1999, το Πυροσβεστικό Σώμα δέχθηκε 5.000 κλήσεις για πυρκαγιές σε κατοικίες, 4.500 σπίτια έγιναν στόχος διαρρηκτών, οι ζημιές από πλημμύρες και θραύσεις σωληνώσεων υπερέβησαν τις 3.000, ενώ ο σεισμός της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 στην Αττική προξένησε ζημιές σε περισσότερα από 218.000 κτίρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα