Aegean: Πτήσεις προς Σόφια και Σάμο, δεύτερη πτήση προς Μόναχο

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2006 13:40

Πτήσεις προς Σόφια και Σάμο ξεκινά η AEGEAN AIRLINES με την έναρξη του Θερινού της Προγράμματος, ενώ ενισχύει τις συχνότητες προς Μόναχο με μία επιπλέον πτήση.

Πιο αναλυτικά, από τις 27 Μαρτίου 2006 η AEGEAN κάνει το πρώτο βήμα για την επέκταση του δικτύου της στα Βαλκάνια συνδέοντας την Αθήνα με τη Σόφια με μία πτήση καθημερινά.

Παράλληλα, επεκτείνοντας το δίκτυό της στο εσωτερικό, η AEGEAN θα συνδέει την Αθήνα με τη Σάμο από τις 30 Μαΐου 2006 με δύο καθημερινές πτήσεις. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τετρακινητήρια jet, τα ΑVRO RJ 100 της BRITISH AEROSPACE, ενώ έχουν σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρουν καλές ανταποκρίσεις με άλλους ελληνικούς προορισμούς. Με την προσθήκη της Σάμου στο δίκτυο εσωτερικού, η AEGEAN καλύπτει πλέον το 97% των δυνητικών αναγκών της εσωτερικής μετακίνησης.

Από τις 26 Μαρτίου 2006 η AEGEAN ενισχύει τις πτήσεις της από τις βάσεις της στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μόναχο με μία δεύτερη καθημερινή πτήση. Ειδικότερα δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό της Βορείου Ελλάδας για αυθημερόν επαγγελματικά ταξίδια καθώς και σε συνεργασία με την Lufthansa για περισσότερες παγκόσμιες ανταποκρίσεις μέσω του νέου Terminal 2 του Μονάχου.

Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN μέσω της συνεργασίας της με την LUFTHANSA συνδέει την Βόρειο Ελλάδα με πτήσεις κοινού κωδικού με Παρίσι, ¶μστερνταμ, Βρυξέλλες, Αμβούργο, Ανόβερο, Βερολίνο μέσω Μονάχου, Φρανκφούρτης, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδης. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα για συνδέσεις με 187 προορισμούς σε 79 χώρες.

Τέλος, από τις 3 Ιουνίου 2006 έως και την 1η Οκτωβρίου 2006 η AEGEAN ως marketing carrier προσφέρει μία επιπλέον πτήση προς Ρώμη τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Για την περίοδο από 1/8 έως 31/8 η πτήση θα είναι καθημερινή. Παράλληλα από τις 3 Ιουνίου έως και την 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Νάπολη 2 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος Boeing 737 της AIR ONE.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα