Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2006 17:10
UPD:17:17

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/03/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε υπαλλήλους της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920. 2. Λοιπές ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη), πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, τα παρακάτω έγγραφα: - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και έχουν Χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) στο Σ.Α.Τ. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών για Συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση που εκδίδει το Κ.Α.Α. μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν Χειριστή αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κ.Α.Α., και να προσκομίσουν την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τα αποθετήρια τους είτε στο Ταμείο της Εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν στην εταιρεία τα αποδεικτικά της εν λόγω κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/03/2006, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας στο Χαλάνδρι, Μεσογείων 357-359, Μέγαρο ΑΡΚΑΤ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων ονομαστικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση και για την διάθεση των τυχόν μη αναληφθησομένων (αδιαθέτων) μετοχών. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού (περί μετοχικού κεφαλαίου) συνεπεία της ανωτέρω αύξησης. 3. Διάφορες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το καταστατικό, οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο να προσκομίσουν στο Ταμείο της Εταιρίας στη Λ. Μεσογείων 357-359, 152 31 Χαλάνδρι πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης: - Σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών από τους χειριστές τους ή από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. - Επίσης εντός της ίδιας προθεσμίας των πέντε (5) ημερών πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της Εταιρίας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη Ειδική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 22/03/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρίας. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν οι κ.κ. μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κ.Α.Α., καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Βουλιαγμένης και Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα