H Thomas Cook καθησυχάζει τους πελάτες της: Όλα λειτουργούν κανονικά

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 17:34
UPD:17:35
REUTERS/Suzanne Plunkett

Να καθησυχάσει τους πελάτες της προσπαθεί η Thomas Cook, μετά τις ανησυχίες που πυροδότησε η βουτιά της μετοχής της. 

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας η μετοχή βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση, ενώ σήμερα ο κατήφορος συνεχίζεται. Με πτώση 16% κινείται στα επίπεδα των 10 πενών. «Η λειτουργία μας συνεχίζεται κανονικά, χωρίς προβλήματα» διαβεβαίωνε η εταιρεία σε μηνύματα στα social media, ενώ τόνιζε πως εξετάζει τρόπους να ενισχύσει και την οικονομική θέση της. 

«Έχουμε τη στήριξη των τραπεζών και των μεγάλων μας μετόχων και μόλις αυτή την εβδομάδα συμφωνήσαμε για πρόσθετη χρηματοδότηση για τον ερχόμενο χειμώνα» τόνισε παράλληλα σε επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία την Κυριακή. «Έχουμε άφθονους πόρους για τις δραστηριότητές μας και ως συνήθως η θέση της ρευστότητάς μας περιμένουμε να ενισχυθεί κατά το καλοκαίρι» πρόσθετε. 

Υπογράμμισε επίσης ότι «είμαστε υπεύθυνοι για τις διακοπές 20 εκατομμυρίων ανθρώπων στο εξωτερικό κάθε χρόνο και παίρνουμε αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά».

Οι ανακοινώσεις ήρθαν εν μέσω ερωτημάτων πελατών στα social media για το εάν η εταιρεία κινδυνεύει να τεθεί σε αναγκαστική διαχείριση ή να ακυρώσει πακέτα της. 

Πηγή: BBC



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα