Αποσύρθηκε από την αγορά φωτιστικό νυκτός κινεζικής κατασκευής

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2006 14:01

Ανακλήθηκε από την ελληνική αγορά φωτιστικό νυκτός πρίζας με λαμπάκι που διακινήθηκε από την εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟ-ΠΑΚ. Η εταιρεία προχώρησε σε εθελοντική ανάκληση του φωτιστικού νυκτός τύπου πρίζας με λάμπα 3 WATT (κωδικός προϊόντος ΡΦ-0037-001) έπειτα από ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας σε συνέχεια καταγγελίας καταναλωτή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το λαμπάκι εξερράγη, με αποτέλεσμα να καεί ο ένας πόλος και να πέσει η τάση του ρεύματος. Όπως διαπιστώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, δεν υπήρχε σήμανση CE, ενώ δεν υπήρχαν οδηγίες χρήσης-προφύλαξης και στοιχεία κατασκευαστή.

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟ-ΠΑΚ αποφάσισε την άμεση αναστολή των πωλήσεων και την απόσυρση του προϊόντος και επιστρέφει το αντίτιμο αγοράς του προϊόντος (Περισσότερες πληροφορίες: 210 - 6011836).

Στην Ελλάδα έχουν εισαχθεί 12.000 τεμάχια από τα οποία έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά 4.000 τεμάχια και ήδη έχουν επιστραφεί 600 τεμάχια.

Το προϊόν είναι κινεζικής κατασκευής (παραγωγός: NINGBO HUARVI IMPORT AND EXPORT CO, LTD, Ningbo, China) ενώ συσκευάζεται και διατίθεται στην ελληνική αγορά από την ΗΛΕΚΤΡΟ-ΠΑΚ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα