Intracom: Εργο για το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρουμανίας

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2006 17:31

Σε κοινοπραξία της Intrarom - Intracom IT Services ανατέθηκε συμβόλαιο αξίας 19,5 εκατ. ευρώ με το υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Εισαγγελία της Ρουμανίας για την παροχή υπηρεσιών και προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού. Η Intracom υπέγραψε εκ μέρους της κοινοπραξίας το συμβόλαιο.

Το έργο ανετέθη στην κοινοπραξία μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού και παροχή υπηρεσιών μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης για την αναβάθμιση του δικαστικού και ποινικού συστήματος της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πιο σημαντική ανάθεση έργου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Εισαγγελία. Η σύμβαση υπεγράφη από την υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Monica Macovei και τον κ. Ilie Botos, Γενικό Εισαγγελέα.

Το έργο θα δημιουργήσει την υποδομή που είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της δικαιοσύνης στη Ρουμανία και την εναρμόνισή της με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Θα χρησιμοποιηθούν προϊόντα από διάφορους προμηθευτές όπως HP, Cisco, Flamingo και Softwin. Τις σχετικές με το έργο υπηρεσίες εγκατάστασης, υποστήριξης, εκπαίδευσης κλπ θα παρέχει σε τοπικό επίπεδο η Intrarom.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα